Albert Jacobs
Overleden: Maandag - 6 Februari 2017
Rouwberichten:
Hilde de Waal
#6
Woensdag - 15 Februari, 2017
Da's schrikken! Wat een onverwacht nieuws, ik dacht dat jij nog eeuwen mee zou gaan. Iemand die alles zo zonnig bekijkt en wiens levensmotto 'keep it simple' is verslijt alleen van buiten. Ik ken je van bij Danzas op Over d'Aa maar had later steeds een blij en licht gevoel als ik je was tegengekomen op de fiets of wanneer je voor iets in het gemeentehuis was binnengesprongen. Diegenen die je nu moeten missen wens ik veel sterkte toe. Hilde.
famillie van welt mattheeusen
#5
Zaterdag - 11 Februari, 2017
veel sterkte in deze moeilijke dagen
Anne De Jaeger en Mieke Loots
#4
Vrijdag - 10 Februari, 2017
Onze innige deelneming met de familie en vrienden bij dit onverwachte afscheid van Bertje. We vergeten U niet, Bert... We behouden de goeie herinneringen aan het samen kaarten in de Vlaamse Leeuw !
annet de laat
#3
Donderdag - 9 Februari, 2017
innige deelneming aan de familie annet de laat - herman goetschalckx
Rosa De Backer
#2
Woensdag - 8 Februari, 2017
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe bij het overlijden van Albert Jacobs. Dat mooie herinneringen de pijn een beetje mag verzachten. Vanwege Paula De Bondt, Rosa en Patrick Van den Eynde - De Backer Vijverlaan 23 2910 Essen
marcel buermans
#1
Woensdag - 8 Februari, 2017
dat is verschieten ? heb zondag nog met jou aant kaarten geweest . bedankt voor al die gezellige momenten .het ga je goed daar boven .
Laat een condoleancebericht na:
* Naam
* Email (wordt niet gepubliceerd)
*
* - Vereiste velden
 

 

Informatie gepubliceerd met toestemming van de opdrachtgever

Gezien de brede toegankelijkheid van internet en de eindeloze mogelijkheden van hergebruik, van de daarop gepubliceerde gegevens voor eender welk doel, kan de persoon over wie informatie in de gepubliceerde rouwbrief werd opgenomen, zonder zijn toestemming verzoeken de informatie over zijn of haar persoon te verwijderen.