Marc Gardelein
Overleden: Vrijdag - 11 Augustus 2017
Rouwberichten:
Bertha Goetschalckx
#12
Donderdag - 17 Augustus, 2017
Liefste Christina en familie, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Jullie hebben dat zo goed gedaan, Marc is zeker trots op jullie. Zo een strijd kan niemand winnen. Het is gewoon niet heerlijk, maar ik weet zeker dat jullie heel veel mooie herinneringen hebben ; koester die maar.
monik deckers
#11
Donderdag - 17 Augustus, 2017
Christina en familie, heel veel sterkte met het verlies van je man, vader. Ik wens jullie veel moed om dit verdriet een plaats te kunnen geven. Christina, we zien elkaar niet zoveel, maar vroeger in de Bijster en op het volleybalveld in Essen maakten we regelmatig een praatje, vandaar dat ik je man ook ken. Innige deelneming, het is zo moeilijk om troostende woorden te vinden. Liefs, Monik Deckers (ex collega lgr 6 de Bijster)
jan van meel
#10
Donderdag - 17 Augustus, 2017
Mijn medeleven aan heel de familie. Hij was een toffe collega , biljarter , ...
Steve, Els en Luna
#9
Woensdag - 16 Augustus, 2017
Mijn deelneming aan de nabestaanden. Marc was een fijne collega. We zullen hem missen in de haven. We verliezen ook een toffe vent, een optimist met het hart op de juiste plaats. Woorden schieten echter veel te kort. Het was een oneerlijke strijd die Marc moest voeren. Trek jullie op aan de fijne herinneringen.
Fam De Bie - Van Hooydonck
#8
Woensdag - 16 Augustus, 2017
Liefste familie , we wensen jullie heel veel sterkte en moed in deze moeilijke periode ! Onze gedachten zijn bij jullie.
May Van oers
#7
Woensdag - 16 Augustus, 2017
Beste Christina en familie.daar ik met vakantie ben in Oostenrijk kan ik niet aanwezig zijn op de afscheidsviering van Marc. In gedachten zal ik zeker bij jullie zijn .Afscheid nemen is het moeilijkste van het leven.Niemand kan je vertellen hoe het moet. Niemand kan je er les in geven .Doe het op je eigen manier ,vind troost in kleine dingen. De zon die elke dag weer opkomt,de vogels die altijd blijven zingen. Op een dag schijnt de zon ook weer voor jullie,en hoor je de vogels fluiten. Verdriet maakt plaats voor een glimlach en je blik gaat langzaam weer naar buiten. Heel veel sterkte toegewenst.
Geert Popelier
#6
Dinsdag - 15 Augustus, 2017
Totaal verstomd en onthutst bij het vernemen van het droevige nieuws. Al hadden we de laatste jaren elkaar wat uit het oog verloren, zullen we als zovelen Marc blijven herinneren als de goedlachse optimist. We liepen samen school, KSA, sjaloom, onze mooie jeugdjaren zo blijft Marc onder ons. Ik wens zijn echtgenote kinderen en famile de nodige sterkte en mijn oprechte medeleven in deze moeilijke tijden die nog komen.
Francis en Chris VERGOUWEN-MAES
#5
Dinsdag - 15 Augustus, 2017
Wij wensen jullie heel veel sterkte en betuigen onze innige deelneming. Wij herinneren ons Marc als een toffe vriendelijke man.
Dirk Helsen en Honny Verbeeck
#4
Maandag - 14 Augustus, 2017
Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet.
HR Noord - Lineas NV
#3
Maandag - 14 Augustus, 2017
Onze innige deelneming bij het verlies van uw dierbare. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden. HR team Noord
Van Velthoven P - Vissenberg N
#2
Zondag - 13 Augustus, 2017
Woorden kunnen een steun zijn,Maar het is de tijd die het verdriet verzacht.Daarom voor nu,heel veel sterkte en voor de toekomst rust en kracht. Met oprechte deelneming .
Anita De Bie
#1
Zondag - 13 Augustus, 2017
Kristina en familie van Marc, Anita De Bie * Naam woorden die troost bieden in deze tijd van afscheid moeten nemen van iemand die jullie zo dierbaar is, bestaan niet, het is gewoon een oneerlijk gevecht geweest, een strijd die niet te winnen was. Moge de mooie herinneringen, die jullie door de jaren heen hebben opgebouwd, jullie helpen om verder te gaan en dit verdriet een plaats te geven, hij zit voor altijd in ieders hart. veel sterkte!
Laat een condoleancebericht na:
* Naam
* Email (wordt niet gepubliceerd)
*
* - Vereiste velden
 

 

Informatie gepubliceerd met toestemming van de opdrachtgever

Gezien de brede toegankelijkheid van internet en de eindeloze mogelijkheden van hergebruik, van de daarop gepubliceerde gegevens voor eender welk doel, kan de persoon over wie informatie in de gepubliceerde rouwbrief werd opgenomen, zonder zijn toestemming verzoeken de informatie over zijn of haar persoon te verwijderen.