Irène Willemen
Overleden: Dinsdag - 26 September 2017
Rouwberichten:
Fam. Claessens-Schaubroeck
#6
Vrijdag - 29 September, 2017
Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan de hele familie.
Jef en Bertha Arnouts-Goetschalckx
#5
Donderdag - 28 September, 2017
Onze oprechte deelneming.
Frieda en René
#4
Woensdag - 27 September, 2017
Onze Oprechte Deelneming, Mogen alle woorden van troost de leegte verzachten Met blijvende herinneringen aan een bijzonder persoon. René Lodewijckx & Frieda Hénin.
RIK & AGNES SMEULDERS - DE BONDT
#3
Woensdag - 27 September, 2017
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Irene. Helaas kunnen wij door omstandigheden (huwelijk van Wouter Hendriks) niet aanwezig zijn op de uitvaartviering. Wij zullen Irene indachtig zijn.
aarts neys vera
#2
Woensdag - 27 September, 2017
voor jou ging sterven niet ineens je hebt er moedig voor gestreden niemand kan weten wat je hebt gevoeld ook niet wat je hebt geleden. heel veel sterte voor de hele familie
Francis en Karina Jansen- Mathysen
#1
Dinsdag - 26 September, 2017
Marc, Marina, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd bij het overlijden van moeder of grootmoeder. De dagen die nu komen zullen ongetwijfeld zwaar zijn... maar denk zeker aan de leuke en fijne momenten met haar. Dat maakt deze tijd een beetje draagbaar. Wij zullen haar zeker herinneren als een fijne, lieve vrouw met een hart voor haar familie. Sterkte.
Laat een condoleancebericht na:
* Naam
* Email (wordt niet gepubliceerd)
*
* - Vereiste velden
 

 

Informatie gepubliceerd met toestemming van de opdrachtgever

Gezien de brede toegankelijkheid van internet en de eindeloze mogelijkheden van hergebruik, van de daarop gepubliceerde gegevens voor eender welk doel, kan de persoon over wie informatie in de gepubliceerde rouwbrief werd opgenomen, zonder zijn toestemming verzoeken de informatie over zijn of haar persoon te verwijderen.