Germain Devreese
Overleden: Vrijdag - 16 Maart 2018
Rouwberichten:
pecceu patrick-lecointre katrien
#4
Donderdag - 22 Maart, 2018
Afscheid nemen is met zachte handen dicht doen wat voorbij is en verpakken in goede gedachten, innige deelneming bij het overlijden van jullie papa, opa , vanwege patrick en katrien, anne en kristof, thijs en zjoske
Filip Callemeyn
#3
Woensdag - 21 Maart, 2018
Veel sterkte met het overlijden van Germain, wij hebben hem gekend als een aangename mens, vol met levenswijsheden, en altijd klaar om te lachen, een man met waarden en visie. Bij ons alleen goeie herinneringen aan Germain
Vandendriessche Jan en Katrien
#2
Woensdag - 21 Maart, 2018
oprechte deeldeming en veel sterkte met het overlijden van jullie vader, koester de mooie herinneringen die hij achterliet.
Ingrid Vergouwen (leefgroep 4)
#1
Zaterdag - 17 Maart, 2018
Ik wens jullie heel veel sterkte met het overlijden van jullie vader. Was fijn om voor jullie vader te mogen zorgen, was een mooi,bijzonder mens. Innige deelneming.
Laat een condoleancebericht na:
* Naam
* Email (wordt niet gepubliceerd)
*
* - Vereiste velden
 

 

Informatie gepubliceerd met toestemming van de opdrachtgever

Gezien de brede toegankelijkheid van internet en de eindeloze mogelijkheden van hergebruik, van de daarop gepubliceerde gegevens voor eender welk doel, kan de persoon over wie informatie in de gepubliceerde rouwbrief werd opgenomen, zonder zijn toestemming verzoeken de informatie over zijn of haar persoon te verwijderen.