Maria Van Thillo
Overleden: Zaterdag - 17 Maart 2018
Rouwberichten:
Leo en Renild Jaspers-Brosens
#10
Donderdag - 22 Maart, 2018
Onze christelijke deelneming bij het overlijden van jullie moeke/bomma. Heb véél steun aan mekaar in deze moeilijke dagen. Bewaar de vele schone momenten die jullie samen beleefd hebben gedurende die vele jaren.
Katrien, Bart, Mathèo en Florian
#9
Donderdag - 22 Maart, 2018
Er zullen in al die levensjaren van Maria heel erg veel mooie momenten geweest zijn die Maria samen jullie kon beleven. Laat ze een blijvende fijne herinnering zijn en denk eraan terug wanneer het even moeilijk gaat. Onze deelneming xxx
karin Van Thillo
#8
Dinsdag - 20 Maart, 2018
Hoewel we mekaar al jaren niet gezien hebben, raakt het me toch. Ik herinner me goed dat we toen we klein waren met ons moeke, Jeanne Van Thillo-Meyvis, geregeld op bezoek gingen bij tante Maria van 't dorp. Een grote salonpop, eierkoek, en altijd gezellig. Fijne herinneringen. Iemand dierbaar verliezen doet pijn, ik wens jullie veel sterkte.
Jan en Lieve Van Dorst-Jaspers
#7
Dinsdag - 20 Maart, 2018
Beste Paula, Dirk en gans de familie. Onze Christelijk deelneming bij het overlijden van jullie ma. Iemand afgeven die je dierbaar is, is moeilijk maar zeker wanneer het je moeder is want zij neemt toch een speciaal plekske in je hart in. Maar wat blijft zijn de vele, leuke herinneringen van alle dingen die jullie samen mochten beleven. Wij wensen jullie veel sterkte toe.
Elena, Tony & Stasi
#6
Dinsdag - 20 Maart, 2018
Aan de hele familie, heel veel sterkte !
Schenk Jeannine
#5
Maandag - 19 Maart, 2018
Innige deelneming en veel sterkte
jeff en ine vaneerdewegh-slenders
#4
Maandag - 19 Maart, 2018
Beste Marc , Claudia en familie, iemand verliezen die je zo dierbaar is en die je zolang in je midden hebt gehad dat doet ontzettend veel pijn . Wij denken aan jullie en wensen je heel veel sterkte toe !! Jeff en Ine Vaneerdewegh
Julien Vandevoorde
#3
Maandag - 19 Maart, 2018
Beste Jean-Pierre, Marc en Paula, Vanmijnentwege - buurman - christelijke deelneming bij het overlijden van uw Ma. Ik heb haar, na mijn vertrek uit Essen in 2005, regelmatig bezocht. Bij mijn recent bezoek, verleden week woensdag 14, leek ze mij een beetje minder levendig, maar zo'n plots overlijden 2 dagen later had ik echt niet verwacht. We hadden afscheid genomen met een ' tot ziens ' in augustus ( moederdag )... Samen met u dank ik God voor het leven van uw Ma. Julien Vandevoorde
Marilou Vandevoorde
#2
Zondag - 18 Maart, 2018
Aan de kinderen en kleinkinderen van mijn oude buurvrouw MARIA VAN THILLO. CHRISTELIJKE DEELNEMING BIJ HET OVERLEDEN VAN UW MOEDER EN OMA. Ik heb al een kaars aangestoken bij het beeld van ONZE - LIEVE VROUW. Ik zal onze telefoontjes missen, waarin we nog altijd vertelde over nieuwsjes allerhande, ik denk dat ze er van genoot. Soms zegde ze weleens voor mij heeft het nu lang genoeg geduurd, wat zit ik hier nog te doen. Als ik dan vroeg gaat het niet meer, ben je ziek, och zei oud worden is niet alles!! Julien heeft haar deze week nog bezocht nl. 14 maart en hij vertelde me s'avonds dat hij vond dat Maria zo tam was, niet opgeruimd gelijk anders!! Ik wens jullie allemaal veel STERKTE in deze moeilijke tijd.
Christel Nelen
#1
Zaterdag - 17 Maart, 2018
Heel veel sterkte voor de familie
Laat een condoleancebericht na:
* Naam
* Email (wordt niet gepubliceerd)
*
* - Vereiste velden
 

 

Informatie gepubliceerd met toestemming van de opdrachtgever

Gezien de brede toegankelijkheid van internet en de eindeloze mogelijkheden van hergebruik, van de daarop gepubliceerde gegevens voor eender welk doel, kan de persoon over wie informatie in de gepubliceerde rouwbrief werd opgenomen, zonder zijn toestemming verzoeken de informatie over zijn of haar persoon te verwijderen.