Vera Van Ginderen
Overleden: Maandag - 18 Juni 2018
Rouwberichten:
Daems Maria
#7
Zondag - 24 Juni, 2018
Heel veel sterkte voor de familie, ik ken Vera samen hebben wij gevochten tegen die ziekte zewas een heel sterke vrouw zij was altijd die mij moed gaf ze was altijd optimistisch .
Jackie brosens
#6
Zaterdag - 23 Juni, 2018
Gecondoleerd met uw verlies
Karel & Nancy Anthonissen-Reynaerts
#5
Zaterdag - 23 Juni, 2018
Heel veel sterkte bij dit verlies. Wij weten wat jullie voelen nu we op deze zelfde dag ook afscheid hebben moeten nemen van ons vader.
Christian en Myriam Morel- van Loon
#4
Vrijdag - 22 Juni, 2018
Het gevecht tegen een vijand die je even kan verschalken, maar tot op heden nooit van kan winnen, is geen nederlaag. Het getuigt van de moed en volharding die Vera kenmerkte. Herenigd te zijn met Stan en de vele familieleden en vrienden die voorgingen, is het geloof, de hoop, de liefde en de enige troost die ons nu rest tot ook wij zullen moeten toegeven: het is volbracht! Voor kinderen en kleinkinderen en de hele familie: sterkte. We denken van hieruit aan jullie, omdat we er niet bij kunnen zijn op de afscheidsviering. Met 'a touch of Rose' en 'a sound of Chris' Christian en Myriam Morel- van Loon, Ann- Marie en Kris Bonte- Morel, Amélie en Eline.
Leon & Rita Vanloon
#3
Vrijdag - 22 Juni, 2018
Beste familie, met leedwezen vernamen we gisteren het overlijden van Vera, we leerden haar kennen als een lieve en moedige vrouw waar mijn kozijn Stan trots en gelukkig mee was, maar helaas die ongelijke strijd tegen haar ziekte uiteindelijk ook verloor. We weten dat het pijn doet iemand af te geven die men lief heeft en een opdoffer is voor diegenen die achterblijven,we kunnen helaas het afscheid van Vera niet bijwonen,wat niet wegneemt dat we Vera in onze herinneringen bewaren.Hiermede betuigen wij dan ook ons medeleven bij het verlies dat jullie heeft getroffen. Met hartelijke groeten Leon & Rita Vanloon
Tina Van Thillo
#2
Donderdag - 21 Juni, 2018
Mijn oprechte deelneming en veel sterkte.
Jac en Rachel gommers nelrn
#1
Woensdag - 20 Juni, 2018
Gecondoleerd met het overlijden van jullie ma/ schoonmoeder /oma Vera. Het zal tijd vragen om dit te boven te komen daarom van onze kant heel veel sterkte de komende tijd. Wij zijn verhinderd om naar de dienst te komen maar we denken zeer zeker aan jullie allemaal. Groetjes jac en Rachel gommers nelen.
Laat een condoleancebericht na:
* Naam
* Email (wordt niet gepubliceerd)
*
* - Vereiste velden
 

 

Informatie gepubliceerd met toestemming van de opdrachtgever

Gezien de brede toegankelijkheid van internet en de eindeloze mogelijkheden van hergebruik, van de daarop gepubliceerde gegevens voor eender welk doel, kan de persoon over wie informatie in de gepubliceerde rouwbrief werd opgenomen, zonder zijn toestemming verzoeken de informatie over zijn of haar persoon te verwijderen.