Frans Van Muylder
Overleden: Woensdag - 18 Juli 2018
Rouwberichten:
familie Van den Brande-Somers
#3
Donderdag - 26 Juli, 2018
We kunnen er vandaag door omstandigheden niet bij zijn. Wel zijn we in gedachten bij jullie en wensen jullie veel sterkte. Herinner de mooie momenten die jullie aan jullie vake hebben en koester ze maar goed. groetjes
Veerle Bartholomeeusen
#2
Dinsdag - 24 Juli, 2018
Veel sterkte en een hartverwarmende knuffel voor jullie allemaal bij het overlijden van jullie vake. Hij zal voor altijd in mijn gedachten zijn, net als Inès.
Inge De Stobbeleere vriendin chiro
#1
Dinsdag - 24 Juli, 2018
beste familie, gecondoleerd met het verlies van jullie vake! veel sterkte! Ik denk aan jullie nog vaak nu ook Inès zal blij zijn haar vake terug te zien koester de mooie herinneringen van hen, voor altijd in jullie hart! zoals Inès altijd in mijn hart, ook al veel jaren niet meer van mij gehoord te hebben ben jullie familie nooit vergeten! vriendelijke groeten Inge aan ieder van jullie.
Laat een condoleancebericht na:
* Naam
* Email (wordt niet gepubliceerd)
*
* - Vereiste velden
 

 

Informatie gepubliceerd met toestemming van de opdrachtgever

Gezien de brede toegankelijkheid van internet en de eindeloze mogelijkheden van hergebruik, van de daarop gepubliceerde gegevens voor eender welk doel, kan de persoon over wie informatie in de gepubliceerde rouwbrief werd opgenomen, zonder zijn toestemming verzoeken de informatie over zijn of haar persoon te verwijderen.