Uitvaartzorg met de nadruk op 'zorg'

Wij streven naar perfectie in de uitvaartverzorging, steeds rekening houdend met de wensen en de overtuiging van de overledene en de familie.

Het persoonlijk afscheid nemen van de overledene is voor de nabestaanden enorm belangrijk en het is om die reden dat wij destijds gekozen hebben om ons modern rouwcentrum een stijlvol interieur mee te geven.

Het verlies van een geliefde heeft een enorme impact op je verdere leven. Het is al meermaals gebleken dat je je niet ten volle kunt concentreren op allerhande bijkomende zaken die vervuld moeten worden na een overlijden. Daarom bezorgen wij telkens een overzichtelijke leidraad "wat te doen na overlijden" met betrekking tot pensioenregeling, verzekeringen, bankzaken, nutsvoorzieningen, wezengeld, etc.


Voorafregelingen

Het komt steeds vaker voor dat mensen hun begrafenis of crematie op voorhand willen regelen. Eén van de reden is dat ze zeker willen zijn dat hun uitvaart uitgevoerd wordt volgens hun persoonlijke wensen. Zo wordt het voor de familie ook een stuk makkelijker om bepaalde keuzes te maken. Maar de grootste reden is de nabestaanden de kosten te besparen van uw uitvaart door een uitvaartkostenplan op te stellen, op maat gemaakt volgens uw behoeften.


Drukwerk

Onder eigen beheer wordt het drukwerk verzorgd, zodat rouwbrieven vrij snel, maar ook in het weekend afgeleverd kunnen worden.
Tevens besteden wij al de nodige aandacht aan het afwerken van fotoprentjes.